Θοδωρής Χήρας σε χωριά του Δήμου Αιθήκων: Κάθε ορεινό χωριό, ζωντανό κύτταρο του Δήμου μας

Συνεχίζει με αμείωτη ένταση την περιοδεία του σε χωριά του Δήμου Πύλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θοδωρής Χήρας, συνοδευόμενους από φίλους του συνδυασμού και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Πορεία στο Μέλλον».

Το απόγευμα του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου, τη σκυτάλη των επισκέψεων πήραν τα πανέμορφα χωριά του πρώην Δήμου Αιθήκων, Πύρρα, Περτούλι, Νεραϊδοχώρι και Ελάτη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» συζήτησε με τους κατοίκους των ορεινών χωριών και άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που του έθεσαν, τονίζοντας πως όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά του Δήμου Πύλης, βρίσκεται σε άμεση επαφή μαζί τους, ώστε να ιεραρχηθούν οι προτεραιότητες στις τοπικές κοινότητες και ενωμένοι να εργαστούν για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του δήμου Πύλης.

Ο κ. Χήρας συζήτησε σε εγκάρδιο κλίμα με δεκάδες ηλικιωμένους, στους οποίους εξέφρασε την αγάπη του και το σεβασμό του για όσα πρόσφεραν στον τόπο τους και κατέστησε σαφή την επιθυμία του να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται σε κοινές δράσεις αφού όπως τόνισε…« κάθε κοινότητα του δήμου μας θα είναι ζωντανό κύτταρο που θα αξιοποιεί όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα».