Θλίψη και πόνος για τον θάνατο του 42χρονου Ηλία Μπούρη

Έφυγε από τη ζωή νικημένος από την επάρατο νόσο ο 42χρονος Ηλίας Μπούρης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, τους συγγενείς και τους φίλους του

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στους κατοίκους των Γεωργάναδων αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας ο θάνατος ενός ιδιαίτερα νέου ανθρώπου, του 42χρονου, Ηλία Μπούρη. Ο άτυχος 42χρονος, ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην μικρή κοινωνία των Γεωργανάδων αλλά και ευρύτερα, μετά από μια πολυετή γενναία αλλά άνιση μάχη με την επάρατο νόσο, έφυγε από την ζωή σήμερα Πέμπτη βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και σε όσους τον γνώριζαν.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Παρασκευή στη 1:00 το μεσημέρι στους ΓεωργανάδεςΤρικάλων όπου οικογένεια συγγενείς και φίλοι θα του πουν το ύστατο χαίρε.

Ο Ηλίας αφήνει πίσω την μητέρα του Δήμητρα, την αδελφή του Βασιλική, τον γαμπρό του Βαλάντη, το αγαπημένο του ανιψάκι Γιώργο και λοιπούς συγγενείς.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους και τους συγγενείς, καλό ταξίδι για τον παράδεισο φίλε Ηλία!!

krinitrikalon.gr