Θετική η αποτύπωση του εκλογικού αποτελέσματος στο τοπικό ΠΑΣΟΚ. Κυρίαρχος ο Γιώργος Οικονόμου

Η επίτευξη ενός διψήφιου ποσοστού στο νομό Τρικάλων με 12, 18%, φέρνει ικανοποίηση και χαμόγελα αισιοδοξίας στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, με στόχο η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη με περαιτέρω διεύρυνση.

Τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι το πρώτο crash test σημείωσε επιτυχία και θα ακολουθήσει ακόμα πιο δυνατό το δεύτερο, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Μάλιστα κάποια από ντα στελέχη κάνουν λόγο πως το ΠΑΣΟΚ θα καταφέρει αργά ή γρήγορα να υποσκελίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να καταστεί αυτό η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας.

Σε επίπεδο υποψηφίων, ο Γιώργος Οικονόμου παραμένει αναμφισβήτητα ο απόλυτα κυρίαρχος στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, όντας πρώτος σε ψήφους με κάτι λιγότερο από 6.000 σταυρούς. Και φυσικά κατέλαβε και την μια εκ των τεσσάρων εδρών στο νομό.

Ο Γιώργος Ηλιάδης ήρθε δεύτερος με πάνω από 3.000 σταυρούς και σίγουρα θα έχει λόγο και άποψη στο ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας, καταγράφοντας μια ικανοποιητική εμφάνιση.

Η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών στο τοπικό ΠΑΣΟΚ ακούει στο όνομα Ιωάννα Καρρά-Ζούζουλα που πήγε αρκετά καλά, συγκεντρώνοντας περίπου 1.800 σταυρούς. Τέταρτος στη σειρά κατετάγη ο Χρήστος Κωστούλης σημειώνοντας μια αρκετά καλή πορεία, ενώ αξιόλογη ήταν και η πρώτη παρουσία της Στέλλας Ζολώτα. Ο Σωτήρης Μπλέτσας συγκαταλέγεται στους μεγάλους χαμένους των εκλογών, αφού η συνολική του «σοδειά» δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το τριψήφιο νούμερο.

Πάντως όλα τα στελέχη φαίνονται αποφασισμένα να αγωνιστούν ώστε το ποσοστό του κόμματος να ανέβει και να κρατηθεί η έδρα στα Τρίκαλα.