Θερμή υποδοχή στον Μπουφίδη στα χωριά των πρώην Δήμων Καλαμπάκας και Μαλακασίου

DSC 0809

Εγκάρδια και θερμή υποδοχή από όλους τους κατοίκους των χωριών που επισκέφτηκε, είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μπουφίδης. Οι κάτοικοι των χωριών έδειξαν διάθεση για αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό, ζητώντας επιτακτικά να φύγουν τα κόμματα από την τοπική αυτοδιοίκηση.
Πιο συγκεκριμένα χθές, ημέρα Κυριακή, 4/5/2014, το πρωί ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας και επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα & Δράση … για το Δήμο Καλαμπάκας» μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού του επισκέφθηκε τη Βλαχάβα, επ’ ευκαιρίας του εορτασμού των Βλαχαβείων.
Έπειτα όλο το κλιμάκιο του συνδυασμού μετέβη στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας, όπου πραγματοποιήθηκε Τουρνουά Μπάσκετ όπου καισυνεχάρησαν παίκτες και παράγοντες των ομάδων για την προσπάθειά τους.
Κατόπιν, μετέβησαν στα χωριά της Μεγάλης Κερασιάς, του Ορθοβουνίου, της Τρυγόνας και της Πεύκης και το απόγευμα ακολούθησε αυτοψία στην Εγνατία Οδό για τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν ότι αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη περιοχή και επίσκεψη στα χωριά του Κορυδαλλού, του Μαλακασίου και της Παναγίας.
Σε όλα τα χωριά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους, να επισκεφθούν τα καφενεία και τις επιχειρήσεις, να συζητήσουν για τα προβλήματα που απασχολούν τους ντόπιους και να καταγράψουν τις σκέψεις τους, προκειμένου να εξευρεθούν οι πιο ενδεδειγμένες λύσεις.

.