Θεαματική δράση του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στο φεστιβάλ Πηνειού

«Με θεαματικό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στο φετινό Φεστιβάλ Πηνειού!

Η εκπαιδεύτρια του ΙΕΚ μας, Make Up Expert, κα. Μάχη Τριαντάρη, σε συνεργασία με τα τμήματα Μόδας και Ομορφιάς (Αισθητική, Κομμωτική & Σχέδιου Μόδας) δημιούργησε τέσσερα φαντασμαγορικά «ζωντανά» αγάλματα, εμπνευσμένα από την αρχαία Ελλάδα και τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004.

Τα αγάλματα μας παρουσίασαν και την οικολογική τους συνείδηση, μιας και ντύθηκαν με χειροποίητες φούστες φτιαγμένες από χαρτόνι, κατασκευές που υποστηρίχτηκαν από το τμήμα Βρεφονηπιοκόμων του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Τα εντυπωσιακά αγάλματα, τα οποία δημιουργήθηκαν με την τεχνική του bodypainting, στο τέλος της εκδήλωσης ξεσήκωσαν τον κόσμο, χορεύοντας το παραδοσιακό συρτάκι αποδεικνύοντας σε όλους ότι είναι αληθινά!

Συγχαίρουμε θερμά όλους τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, που συμμετείχαν σε αυτή την ιδιαίτερα εντυπωσιακή και επιτυχημένη δράση, την εκπαιδεύτρια κα. Μαρία Γυφτονικολού, Hair Expert, για τον συντονισμό του τμήματος Κομμωτικής, αλλά πρωτίστως την εκπαιδεύτρια κα. Μάχη Τριαντάρη για την άψογη δουλειά της και τον επαγγελματισμό της, που είχε σαν αποτέλεσμα την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης!»