Θανάσης Τσιάρας: Ο κ. Αγοραστός μας…γλεντάει

Τις ανησυχίες του ότι δεν λειτουργούν παραταξιακά ως συντονισμένη ομάδα εξέφρασε στη Λέσχη 97,6 ο περιφερειακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Θανάσης Τσιάρας, δηλώνοντας πως ο ίδιος έχει δώσει προθεσμία ως τα μέσα Νοεμβρίου στον επικεφαλής τους Νίκο Τσιλιμίγκα να δρουν πιο ουσιαστικά στα περιφερειακά συμβούλια:

« Στη δική μας ομάδα δυστυχώς δεν έχουμε καλό συντονισμό, φάνηκε αυτό ακόμα και για τις εκλογές εκπρόσωπων στην ΕΝΠΕ, όπου ο επικεφαλής της παράταξης μας πήρε λιγότερες ψήφους από τους συμβούλους του. Υπάρχει σαφές πρόβλημα στη λειτουργία της ομάδας μας, δεν ψήφισαν τον επικεφαλής τους 6 συμβουλοι.

Η δική μου υπομονή αρχίζει να τελειώνει με την κατάσταση αυτή της λειτουργίας της παράταξης μας, θα επιμείνω φυσικά όσο μπορώ. Πρέπει πλέον ο επικεφαλής να λειτουργήσει δημοκρατικά την παράταξη, του δώσαμε πίστωση χρόνου μέχρι το Νοέμβριο. Αν δούμε ότι η παράταξη συνεχίζει να μην λειτουργεί θα πρέπει να δούμε πώς μπορούμε να συνεχίσουμε. Εγώ αν ήξερα ότι θα λειτουργούν έτσι τα πράγματα, θα το σκεφτόμουνα πολύ να είμαι υποψήφιος. Είχα την εντύπωση ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για το περιφερειακό συμβούλιο και το τι μέλει γενέσθαι, αλλά δυστυχώς εκφράζουμε όλοι οι σύμβουλοι μια απογοήτευση με αυτά που μας συμβαίνουν.

Ο κ. Τσιλιμίγκας δεν κάνει καμία ουσιαστική αντιπολίτευση, καμία ερώτηση, με εξαίρεση αν είναι κάποιο θέμα για την υγεία. Αυτό το έχει αντιληφθεί πλήρως ο κ. Αγοραστός, και κυριολεκτικά μας…γλεντάει.»