Θανάσης Μπουλογεώργος κατά της Ιωάννας Μάνδρου για τους χαρακτηρισμούς της για τη Μάγδα Φύσσα

Κριτική στο πρόσωπο της δημοσιογράφου Ιωάννας Μάνδρου άσκησε ο υπεύθυνος τύπου της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Μπουλογεώργος, για τα όσα δήλωσε πρόσφατα δημόσια για την Μάγδα Φύσσα, μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα.

«Σχολίασε σήμερα, απ’ τα σαλόνια της αριστοκρατίας, η θλιβερή δημοσιογράφος κ. Ιωάννα Μάνδρου, τα εξής:
΄΄Δεν είναι, λοιπόν, μια γυναίκα «διανοουμένη» η Μάγδα Φύσσα! Δεν είναι διότι ζει στο Πέραμα κι εκεί δεν ευδοκιμούν διανοητές, ούτε διανοήτριες, παρά μόνο κάτι ναυτεργάτες τελευταίοι, στο κάτω κάτω σκαλοπάτι της κοινωνικής πυραμίδας, δίχως αστικές ευγένειες, δίχως τρόπους, κουρελιάρηδες, άπλυτοι και άλουστοι΄΄.
Ταξικό και πολιτισμικό μίσος, από εκείνους που παραπλανούν διαρκώς την κοινή γνώμη, οι κατ’ επάγγελμα δημοσιολογούντες και πάντα στο πλευρό της εξουσίας. Χρυσοπληρωμένοι και καλοζωισμένοι, έχοντας υποστεί κάθε λογής συνειδησιακή αλλοτρίωση, τρεφόμενοι επί χρόνια με τα παντεσπάνια του αστισμού και του παρασιτισμού, αδυνατούν πια να κατανοήσουν κάθε τι άλλο ανθρώπινο, πέρα εκείνων που υπαγορεύουν τα αφεντικά τους.
Η κουλτούρα της φυσικοποίησης των ανισοτήτων, η κουλτούρα της απαξίωσης των από κάτω, είναι η κυρίαρχη κουλτούρα των ΜΜΕ. Σύμφωνα με τους ΄΄ομόσταβλους΄΄ της κ. Μάνδρου, κανονικούς, σκεπτόμενους ανθρώπους, ζητήστε αλλού, όχι στους ημιάνεργους εργάτες και εργάτριες, αλλά στα ανάκτορα των βορείων προαστίων.
Οπότε, αν θέλετε να γίνουν καλύτερες οι ζωές σας, μην εμπιστεύεστε τη φτωχολογιά, μην εμπιστεύεστε, δηλαδή, τους ρακένδυτους, ακαλλιέργητους εαυτούς σας. Αναθέστε την ευθύνη σε κείνους που, αιώνες τώρα, έχουν το «νόου χάου» να βασιλεύουν και να σας εκμεταλλεύονται».