Θανάσης Λιούτας: Μόνο με σταθερότητα δουλεύει η οικονομία

lioytas faneromeni

Συνεχείς οι επισκέψεις στην περιοχή της Φαρκαδόνας του υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ.

Δεν αφήνει ούτε ώρα να πάει χαμένη ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας ο οποίος γυρίζει τα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, όπου ορίστηκε από την ΝΟΔΕ Τρικάλων ως επικεφαλής κλιμακίου.
Την περασμένη Δευτέρα κ. Λιούτας βρέθηκε στις λατρευτικές εκδηλώσεις στην Ιερά Μονή Γενέσιου της Θεοτόκου Ορφανού στην Οιχαλία αλλά και στη Φανερωμένη όπου με αφορμή τον εορτασμό του γενέθλιου της Θεοτόκου, στον πολιούχου Ναού του χωριού τελέστηκε Μέγας Εσπερινός.

Ο κ. Λιούτα καθημερινά βρίσκεται στα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, κοντά στους πολίτες. Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν χάνει ευκαιρία να αναφέρεται στην ανάγκη για ουσιαστική στήριξη της τοπικής παραγωγής, λέγοντας πως «η πραγματική οικονομία, η αγορά, οι αγρότες, ο ιδιωτικός τομέας και οι εργαζόμενοί του είναι αυτοί που έχουν δεχτεί τα πιο μεγάλα πλήγματα το τελευταίο επτάμηνο» και συνεχίζοντας υπογραμμίζει: «Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να πάρει ξανά μπροστά η οικονομία, να ξαναζωντανέψει η αγορά. Η δεύτερη επείγουσα προτεραιότητα είναι η άμεση ενίσχυση της ρευστότητας. Οικονομία και Αγορά χωρίς λεφτά δεν υπάρχουν. Μόνο με σταθερότητα δουλεύει η οικονομία. Μόνο με αξιοπιστία θα έρθουν επενδύσεις και θα δημιουργηθούν δουλειές. Νέες δουλειές, καλύτερες δουλειές».

99980