Θανάσης Λιούτας: Χρειαζόμαστε ένα νέο μοντέλο που θα φέρνει επενδύσεις, επιχειρήσεις, θέσεις εργασίας

lioytas farkadona

Κλιμακώνει τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Χωριό – χωριό, γειτονιά – γειτονιά, πόρτα – πόρτα συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας ο οποίος την Τρίτη βρέθηκε ξανά στον Δήμο Φαρκαδόνας.

Ο κ. Λιούτας επισκέφθηκε το Ζάρο και τους Γεωργανάδες, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με δεκάδες φίλους του, ενώ παραβρέθηκε και μίλησε στην κεντρική εκδήλωση της ΝΟΔΕ στη Φαρκαδόνα μαζί με τους συνυποψήφιους του.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησε πως «η επόμενη Κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία είναι καθοριστικής σημασίας γιατί τα αναγκαία βήματα που έχει ανάγκη ο τόπος γίνονται μόνο με εθνικές προσπάθειες, γίνονται μόνο με πρόσωπα και κόμματα που πιστεύουν στην εθνική ομάδα. Γίνονται μόνο με πρόσωπα και κόμματα που πιστεύουν ότι χρειάζεται ένας άλλος τρόπος, πιο συλλογικός, για να πάμε μπροστά».

Συνεχίζοντας ο κ. Λιούτας ανέφερε πως «η χώρα χρειάζεται σήμερα ένα νέο μοντέλο πιο αποτελεσματικής διακυβέρνησης που να εγγυάται σταθερότητα. Ένα νέο μοντέλο που να φέρνει επενδύσεις, επιχειρήσεις, θέσεις δουλειάς. Ένα νέο μοντέλο που να βελτιώνει καθημερινά την πραγματική οικονομία» και κατέληξε λέγοντας «είναι πια επιτακτική η ανάγκη για ένα νέο τρόπο διακυβέρνησης, έναν νέο ρόλο που οφείλουν να αναλάβουν οι πολιτικές ηγεσίες. Αναφέρομαιστην ανάγκη να φύγουμε από τα μίζερα και τα αλαζονικά που ζήσαμε τους τελευταίους μήνες για να επιστρέψει η ελπίδα στον ελληνικό λαό».

.