Θανάσης Μπουλογεώργος: Μπήκε το 2022…

Μπήκε το 2022.

Και μαζί με αυτό μπήκε και μία από τις μεγαλύτερες αρπαχτές της διετίας των αρπακτικών. Ο τραγουδιστής του συστήματος, το σύστημά του, οι παρατρεχάμενοί του και ο δήμαρχος του μεγάλου περίδρομου, σκόρπισαν στον αέρα 215.000 ευρώ σε 17 λεπτά.

Και όλα αυτά, σε μία πόλη που ζέχνει, σε μία χώρα που πεθαίνει εκτός ΜΕΘ και σε έναν λαό που δεν ξέρει πώς και αν θα βγάλει το μήνα.

Τον είδατε όμως τον Σάκη; Κιχ!

Ούτε που απάντησε στη θύελλα των social media, ούτε που καταδέχτηκε να αποκαλύψει την αμοιβή του από το Δημόσιο – τι θα φάει δηλαδή από αυτό τον σκασμό αυτός και τι η εταιρεία παραγωγής του αίσχους.

Σιωπηλός. Γιατί «όταν τρώνε δε μιλάνε».

Ξέρει καλά ο Σάκης. Τώρα πρέπει να σωπάσει και να ξεκοκκαλίσει. Κι όσο για το τραυματισμένο του προφίλ, αυτό θα το αναλάβουν, μετά, οι ζάπλουτες κυρίες, οι χορηγοί και τα υπουργεία για να το ξαναστήσουν “ωφέλιμο”. Έχουν φυσικά την καλύτερη μέθοδο, μέσα από Ηρώδεια, φιλανθρωπικά γκαλά, φωτογραφίες του ειδώλου σε ιδρύματα με παιδάκια που υποφέρουν, τηλεοπτικά σποτάκια του φιλάνθρωπου Έλληνα.

Ξέρει ο Ρουβάς. Γιατί το υπηρετικό προσωπικό της ξεφτίλας, πρέπει να είναι εξίσου ξεφτιλισμένο με την Αυλή που υπηρετεί. Την Αυλή των Λουδοβίκων.

Αυτή είναι η παρασιτική ολιγαρχία της χώρας, που εδώ και 80 χρόνια κάνει, μόνο, μπίζνες με κρατικό χρήμα. Αυτή είναι η θλιβερή και αηδιαστική πραγματικότητα της σημερινής Ελλάδας!!

 

 

Μπουλογεώργος Θανάσης

Υπεύθυνος αθλητικού τμήματος Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρικάλων