Θανάσης Ακρίβος: Αποκατάσταση και επιστροφή στην κανονικότητα

Η κλιματική κρίση, δυστυχώς, δεν είναι μόνο παρούσα αλλά αποτελεί μία ανοιχτή απειλή παγκοσμίως. Στην Ελλάδα την είδαμε με τις μεγάλες πυρκαγιές και τα τραγικά πλημμυρικά φαινόμενα. Σήμερα το διακύβευμα είναι η αποκατάσταση και επιστροφή στην κανονικότητα. Το έργο δεν είναι εύκολο ούτε θα γίνει σε μια μέρα. Χρειάζεται κοινή προσπάθεια όλων μας, ώστε να κινηθούμε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα για την αποκατάσταση. Βασικός στόχος μετά την αποκατάσταση είναι η κανονικότητα μέσα από πρωτοβουλίες που θα ενισχύουν την πρόβλεψη και την ανθεκτικότητα σε παρόμοια φαινόμενα.

Εμπιστευόμαστε τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ότι μπορεί να διεκδικεί αποτελεσματικά να φέρνει χρηματοδοτήσεις στη Θεσσαλία και οι πολίτες ξέρουν καλά, όσα έχουν γίνει σε όλους τους τομείς τα προηγούμενα χρόνια.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ζητώ τη στήριξή σας, για να μας δώσετε δύναμη, ώστε να συνεχίσουμε, να πραγματοποιούμε στόχους για μια καλύτερη Θεσσαλία και για τα Τρίκαλα που μας αξίζουν! Ενώνουμε δυνάμεις και συνεχίζουμε να υλοποιούμε έργα για τον τόπο μας! Ο αγώνας μας είναι κοινός. Στόχος μας είναι η διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής. Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά για την αποκατάσταση. Είμαστε πάντα δίπλα στο πολίτη, μαζί με τον πολίτη. Κοιτάζουμε μπροστά με δύναμη και αισιοδοξία! Ένα με την κοινωνία! Πάντα δίπλα σας!

 

Ακρίβος Αθανάσιος Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Τρικάλων, με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών»