Θα το κάνει ή δεν θα το κάνει το εμβόλιο ο Αγοραστός;-Θοδωρής Αλέκος: Δυναμικό comeback

Σε καλό να του βγει του Αγοραστού τόσος προβληματισμός. Ο Περιφερειάρχης της καρδιάς μας, πέρα όλων όσων έχει να αντιμετωπίσει στην καθημερινότητα του και είναι πάρα πολλά πιστέψτε με, προβληματίζεται σφόδρα για το αν θα πρέπει να κάνει ή όχι το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Οι παρενέργειες που μπορεί να έχει για τον οργανισμό ένα εμβόλιο που φτιάχτηκε σε 8 μόλις μήνες, όταν άλλα κάνουν 5-6 και περισσότερα χρόνια, είναι αυτό που τον φοβίζει περισσότερο, όπως άλλωστε και πολύ κόσμο μαζί μ’ αυτόν.

Θα πάρει πληροφορίες από τους ειδικούς και τους επιστήμονες λέει ο Αγοραστός, θα δει πως «περπατάει» το πράγμα, πόσο ασφαλές και ακίνδυνο είναι και αναλόγως θα σταθμίσει τι θα κάνει. Πάντως πρότεινε να το κάνουν πρώτοι οι Θεσσαλοί Βουλευτές και μετά αυτός…Εμ τι, πονηρός ο βλάχος…Κοιτάζει την ζωούλα του και καλά κάνει. Έχει και μια 4ετία ακόμη μπροστά του, δεν μπορεί να τα παίξει όλα κορώνα-γράμματα, μην τα ισοπεδώνουμε και όλα!

Μπόρα ήταν και πέρασε για τον Δήμαρχο Μετεώρων Θοδωρή Αλέκο, ο οποίος τα «χρειάστηκε» με τον κορονοϊό, που έδειξε πως δεν αστειεύεται. Όχι μόνο τον προσέβαλλε, αλλά τον έστειλε και για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Τρικάλων για αρκετές ημέρες.

Πάντως ο Δήμαρχος αποδείχθηκε παλληκάρι, έφυγε από το νοσοκομείο νικητής, δυνατός και υγιής. Μετά τις πρώτες μέρες ξεκούρασης στο σπίτι, επανήλθε στα καθήκοντά του στο Δημαρχείο, κάνοντας δυναμικό comeback στις υποχρεώσεις και στην καθημερινότητα επίλυσης των προβλημάτων. Τέλος καλό, όλα καλά για τον Θοδωρή Αλέκο, που πλέον ατενίζει με άλλα μάτια και περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Σιδερένιος Δήμαρχε!