Θα διαλυθούμε εάν μπει ο Οικονόμου στο ψηφοδέλτιο!!!!

syriza-logotupo

Στα χαρακώματα είναι οι καθαρόαιμοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι νεοφερμένοι του ΠΑΣΟΚ, με αιχμή τo υπό κατάρτιση ψηφοδέλτιo στα Τρίκαλα.

Όπως είχαμε επισημάνει με προηγούμενο ρεπορτάζ η υποψηφιότητα του Γιώργου Οικονόμου με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα….  ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα τοπικά στελέχη …. με αποτέλεσμα να τονίζουν πως θα «διαλύσει» τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ μια τέτοια υποψηφιότητα.

Μάλιστα τοπικό στέλεχος ανέφερε στο trikalaIN ότι δεν θα είναι ο ίδιος,υποψήφιος στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον κ. Οικονόμου.

Ψυχρολουσία μεγατόνων επιφύλαξαν σύμφωνα με το iefimerida.gr, οι σύνεδροι του «Εκτακτου Διαρκούς Συνεδρίου» του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλέξη Τσίπρα και τα μέλη της ηγετικής ομάδας το βράδυ του Σαββάτου.

Το πυροβολητό δεν είχε τέλος για τον κ. Τσίπρα ο οποίος αμήχανος και προβληματισμένος παρακολουθούσε την αναπάντεχη τροπή, μετά από εντυπωσιακή έναρξη

Εάν βάλουμε έστω κι ένα λαμόγιο στα ψηφοδέλτιά μας το έχουμε χάσει το παιγνίδι», επισήμανε σύνεδρος. Η διαμαρτυρία των συνέδρων δεν σταμάτησε όμως εκεί.

Υπήρξαν και ονόματα.

Σύντροφοι κάνω έκκληση. Μην διαλύσετε την Οργάνωσή μας των Τρικάλων.

Γιατί αν βάλετε τον Οικονόμου, όπως ακούγεται, θα διαλυθούμε.

.