Θα ακολουθήσει τον…κουμπάρο ο Γιώργος Οικονόμου;

Την απόφαση του να διεκδικήσει και επίσημα την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ, γνωστοποίησε μέσω συνέντευξης του στο Βήμα της Κυριακής ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως τόνισε ο Ανδρουλάκης «Όλοι οι υποψήφιοι έχουμε χρέος να συμβάλουμε ώστε η επικείμενη συζήτηση για το μέλλον της παράταξης να είναι βαθιά πολιτική και αναζωογονητική, ενθαρρύνοντας τα μέλη και τους φίλους μας να συμμετάσχουν και πάλι, μαζικά, σε αυτό το νέο ξεκίνημα.Τώρα έχει έρθει η ώρα με το βλέμμα μπροστά να αλλάξουμε περπατησιά, να γίνουμε ένα κόμμα προοπτικής, ανανεώνοντας το πρόγραμμα, το στελεχιακό δυναμικό, τις μεθόδους πολιτικής δράσης».

Σ΄αυτή του την απόφαση ο Νίκος Ανδρουλάκης θα έχει σίγουρα και την στήριξη και πολλών Τρικαλινών στελεχών, μεταξύ των οποίων και ο κουμπάρος του Γιώργος Οικονόμου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κρατάει…αποστάσεις ασφαλείας από τις πολιτικές εξελίξεις, εντός και εκτός νομού.

Σε περίπτωση που εκλεγεί ο κουμπάρος του, στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, μήπως δούμε τον Οικονόμου σε πιο ενεργό ρόλο, όπως π.χ. υποψήφιο Βουλευτή του νομού;

Να ζήσουμε να το δούμε κι αυτό!