Θ. Νταραράς: Ακόμα και σήμερα η δημοτική αρχή βαδίζει χωρίς σχεδιασμό στην αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κακοκαιρία

Αγαπητοί συνδημότισσες-συνδημότες,

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές κατέρχομαι ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΄’Τρίκαλα τόπος να ζούμε’’ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Ηλιάδη.

Η μεγάλη θεομηνία “DANIEL” προκάλεσε μεγάλες πληγές στην Πόλη των Τρικάλων και τα χωριά μας, προκαλώντας μεγάλες πλημμύρες , με αποτέλεσμα να χαθούν περιουσίες και να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές. Ως Συνδυασμός επισκεφθήκαμε, τις πληγείσες περιοχές, και διαπιστώσαμε λάθη και παραλείψεις, τόσο της περιφέρειας όσο και της Δημοτικής αρχής.

Το γεγονός ότι τα ποτάμια μας δεν καθαρίστηκαν ποτέ -εκτός από το σημείο προς Καρυές- και η ολιγωρία της Δημοτική αρχής ,όπου με καθυστέρηση προς τος τέλος της θεομηνίας, φρόντιζε να ρίχνει αμμοχάλικα, στα δύσκολα σημεία του Ληθαίου ( Κουτσομήλια και στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου), είχε ως απογοητευτικό αποτέλεσμα να μην καταφέρει να σταματήσει την ολοκληρωτική καταστροφή που προκάλεσαν οι πλημμύρες.

Επίσης τις δύσκολες τούτες στιγμές γεννιούνται εύλογα ερωτήματα, για το τι γίνεται με το νερό, δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι πόσιμο, δεν καθαρίστηκαν οι δρόμοι και τι πρόκειται να γίνει με τις αποζημιώσεις και την ταφή ή καύση των ζώων.

 

Ο Θέμης Νταραράς είναι Πολιτικός μηχανικός Τ.Ε. και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων με το συνδυασμό του Γιώργου Ηλιάδη «Τρίκαλα τόπος να ζούμε»