Τέτοιους «αριστερούς» να τους χαίρονται! (Με αφορμή την επίσκεψη Ν. Κοτζιά στα Τρίκαλα)

kotzias

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις στα τοπικά ενημερωτικά μέσα , ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει αύριο στα Τρίκαλα τον μέχρι πρότινος υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά για να μιλήσει στην προεκλογική του συγκέντρωση.

Κάποιοι νομίζουν ακόμη, ότι οι νέοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου ή ακόμη και άγνοια για την πολιτική. Εμείς , σε πείσμα των καιρών και των σχεδίων τους, θα τους διαψεύσουμε! Με ατράνταχτα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα!

Και για να ‘μαστε συνεπείς στις υποσχέσεις μας , ανασύρουμε από τη μνήμη μας και το ηλεκτρονικό αρχείο του υπολογιστή μας εκείνο το περίφημο βιντεάκι , όπου ο κ. Νίκος Κοτζιάς, ως υπουργός εξωτερικών, τραγουδάει και «λικνίζεται» αγκαλιά με όλο το συνάφι των ΝΑΤΟικών ομολόγων του το «We are the world…» !!!
Επειδή ο εν λόγω κύριος μας κοροϊδεύει, έτσι ωμά , μπροστά στα μάτια μας, δε αποφύγαμε τον πειρασμό να σχολιάσουμε τα φρικαλέα «ευεργετήματα» των παρτενέρ του στο χορό και το τραγούδι. Πώς , άλλωστε , να σωπάσεις μπροστά στα εγκλήματα, ανά τον κόσμο , της ΝΑΤΟικής λυκοσυμμαχίας.

Για το τέλος , σας κρατήσαμε και μια ακόμη ανατριχιαστική λεπτομέρεια. Επί εποχής κ. Κοτζιά στην εξωτερική πολιτική, υπουργός Άμυνας ήταν ο κ. Πάνος Καμμένος , ο οποίος πρότεινε και προωθούσε τη δημιουργία νέας ΝΑΤΟικής βάσης στο Αιγαίο. Κάτι που δεν τόλμησε να ξεστομίσει καμιά Ελληνική κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση εως τώρα… Η ανατριχιαστική λεπτομέρεια της υπόθεσης είναι ότι υφυπουργός Άμυνας ήταν ο κ. Κώστας Ήσυχος στέλεχος σήμερα της ΛΑ.Ε, του κόμματος Λαφαζάνη……

Να τους «χαίρεστε» ,λοιπόν, τους «αριστερούς» υπουργούς σας …
Εμείς, πάντως, δε θα μοιραστούμε αυτό το χορό μαζί σας.
Θα συνεχίσουμε να βροντοφωνάζουμε με όλη μας τη δύναμη:
«Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών!»
«Τους δοκίμασες… Τώρα με το ΚΚΕ υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής!»

ΥΓ: Το βίντεο ντοκουμέντο υπάρχει στο κανάλι της ΚΝΕ στο YouTube : www.youtube.com/watch?v=

{youtube}vJwr3GwqZ_M{/youtube}

 TΟΜΕΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΚΝΕ

.