Τεράστια η γαλάζια «ΤΡΥΠΑ»

15856581

 

 

Η  πρόσφατη παραίτηση του  Λέγκα και η  διαγραφή του  Χατζηγάκη από τη ΝΔ δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο.

 

Μια ανασκόπηση των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών του 2009 φανερώνει το μέγεθος του θέματος και δείχνει πόσο σοβαρά πρέπει να ασχοληθούν οι νεοδημοκράτες με το ψηφοδέλτιο στο νομό.

 

41.848 ήταν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ . Πρώτος με 21.581 ψήφους εξελέγη ο Λέγκας, δεύτερος ο Χατζηγάκης με  17.259, τρίτος ο Σκρέκας (πατήρ) με  12.314 ,  τέταρτη η  Παπακώστα με 8.595 ψήφους. Οι υπόλοιποι  τρείς συγκέντρωσαν  περίπου 4.000 σταυρούς.

 

Αν λείψουν  Λέγκας-Χατζηγάκης-Παπακώστα (;)   από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, 47.500 ψήφοι ( αφορούν τα ¾ των ψήφων της ΝΔ) ,  αντιλαμβάνεται ο καθείς ότι προκύπτει χοντρό ζήτημα,  με δεδομένο  και τον καθοριστικό ρόλο που παίζουν τα πρόσωπα στον πολιτικό αυτό χώρο.

Τρεις στους τέσσερεις ψηφοφόροι της ΝΔ θα αναζητήσουν … νέα οικογένεια για να τους υιοθετήσει.

Αξίζει επίσης να  αναφερθούμε στην  «εκ δεξιών»  θωράκιση της ΝΔ με την προσχώρηση των Άδωνη-Μάκη  και το …  «μπάσιμο» από τα αριστερά της!

 

Έχουν χάσει λοιπόν τον ύπνο τους οι κομματικοί  παράγοντες της ΝΔ!

Ψάχνουν, με τη δέουσα  προσοχή, τα στελέχη, που θα  βάλουν στο ψηφοδέλτιο, καθόσον η  ΝΔ διεκδικεί  και περιφανή νίκη με αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές.

 

Χαμός επικρατεί  ενόψει της νέας διαμορφωμένης κατάστασης  και στο μέτωπο των υποψηφίων βουλευτών,  που έσπευσαν να θέσουν εαυτούς στη διάθεση της πατρίδας  και της παράταξης.

 

Τα αντανακλαστικά λειτούργησαν άμεσα,   τα μέσα  έδωσαν  τα ρέστα τους, ντουλάπες άνοιξαν,  εξαπτέρυγα  «σηκώθηκαν», « κονέ»  ενεργοποιήθηκαν, πλειστηριασμοί στήθηκαν, μετοχές ανεβοκατέβηκαν,    περαστικοί είδαν φως και μπήκαν μέσα, περισπούδαστοι αναλυτές «τσιατατολόγοι»  χτύπησαν,   η  πολιτική αγορά  ζεστάθηκε ….. οι τρικαλινοί όμως  σάλταραν και έμειναν  αποσβολωμένοι !!!

 

Μα συμβαίνουν όλα  αυτά τώρα; Τέτοιους χαλεπούς  καιρούς; Δεν μπορεί.!

Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!

Όντως,  είναι πολύ μεγάλη  η τρύπα αδελφέ!!!!!.

 

E.K.