Με τεράστια επιτυχία η Καλοκαιρινή Εκδήλωση της Ακαδημίας Χορού Τέρψις!!!

Άλλος ένας επιτυχημένος χρόνος της Ακαδημίας Χορού Τέρψις έφτασε στο τέλος της. Η χρονιά έκλεισε με μία φαντασμαγορική, αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Ιουνίου2017 και ώρα 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 200 άτομα όλων των ηλικιών (τμήματα προσχολικά, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, ενήλικες, καθηγητές, αγωνιστικές ομάδες), όπου μαζί με τους θεατές έζησαν ένα «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας?» (βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ).

Μια πρωτοποριακή παράσταση, που αποτελούσε ένα μίγμα πρόζας και χορού, μπλεγμένα μεταξύ τους με μοναδικό τρόπο, δημιουργώντας έτσι μία ατμόσφαιρα ονειρική, βγαλμένη από παραμύθι, η οποία θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των θεατών.

Όσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο αποζημιώθηκαν πλήρως, απολαμβάνοντας μια παράσταση με ανεξάντλητη έμπνευση, κέφι και διάθεση καθώς δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν τους χορευτές και τους ηθοποιούς που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για ακόμη μία φορά και μάγεψαν το κοινό αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η βραδιά έγινε ακόμη πιο λαμπερή με τους παρουσιαστές και ηθοποιούς Φανή Σπανού και Αρτέμη Αρκουμάνη, τους οποίους πλαισίωνε η ταλαντούχα ηθοποιός Βίκυ Ιακωβάκη.

 

Εμφανίσεις έκπληξη από τους Καθηγητές μας οι οποίοι εκτός από τις καταπληκτικές χορογραφίες που ετοίμασαν και παρουσίασαν τους απολαύσαμε για πρώτη φορά σε ρόλο ηθοποιών, δείχνοντάς μας το αστείρευτο ταλέντο τους:

Κων/νος Δημόπουλος (υπεύθυνος Παραδοσιακών & Λαϊκών Χορών)

Κατερίνα Ζαμπέλη (υπεύθυνη Δημιουργικού Χορού & Σύγχρονου)

Σταυρούλα Κόκκαλη (υπεύθυνη Oriental)

Γιώτα Τάσιου (υπεύθυνη Yoga & Pilates)

Δημήτρης Τσακίρης (υπεύθυνος Hip Hop & Dancehall)

Δημήτρης Χελιδώνης (υπεύθυνος Break Dance).

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους γονείς που για ακόμα μια χρονιά μας εμπιστεύτηκαν τα υπέροχα παιδιά τους, καθώς και στους ταλαντούχους μαθητές μας που έδειξαν τις χορευτικές τους δυνατότητες κάνοντάς μας υπερήφανους με τη συνεχή πρόοδό τους.

Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης: τον Περικλή Πάνο και τους συνεργάτες του για τον ήχο και τα φώτα, τον Σωκράτη Κατσάνο για τις φωτογραφίες, τον Γιώργο Κουβάτη για το video, το Δημήτρη Τσιγάρα για το γραφιστικό κομμάτι και φυσικά όλους τους ανθρώπους και τους Χορηγούς που στάθηκαν δίπλα μας με στόχο την υλοποίηση μιας ακόμα μεγάλης εκδήλωσης.

 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 1η Σεπτεμβρίου με στόχο μια ακόμη επιτυχημένη χορευτική χρονιά!

 

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

 

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας

Τσεργή Ιωάννα

Τσιγάρα Γεωργία

Μπουργάνης Αθανάσιος