Αυτές είναι οι αλλαγές στη Γ’ Λυκείου: Αυξάνεται η ύλη και οι διδακτικές ώρες 22/02/2019 Απόψεις Τα προγράμματα που προτείνονται αναμένεται να ισχύσουν από το ερχόμενο σχολικό έτος, 2019-20 και θα υποστηρίζονται [...]
Τεχνητό φύλλο καλύτερο από τα πραγματικά! 22/02/2019 Κλικ! Tα τεχνητά φύλλα μιμούνται τη φωτοσύνθεση – πρόκειται για τη διαδικασία κατά την οποία τα πράσινα φυτά και [...]
Μηλόπιτα στο τηγάνι 22/02/2019 Επιλογές Μία διαφορετική εκδοχή της αγαπημένης μας μηλόπιτας, η οποία σίγουρα θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Σε [...]
Χρώμα, άρωμα και….πολιτική ίντριγκα στις Τρικαλινές νύχτες 22/02/2019 Τοπικά - Θεσσαλικά Και ποιος δεν ήταν το βράδυ της Πέμπτης στο νέο στέκι της πόλης, το loungebar-restaurant IVY, που στεγάζεται στο [...]
Αυγά μάτια έκπληξη! 22/02/2019 Επιλογές Υλικά 4 μεσαίες προς μεγάλες πατάτες 4 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 100 γραμμ. κίτρινο τυρί τριμμένο ( κατά [...]
Τριμμένο καρότο γλυκό 22/02/2019 Επιλογές Υλικά 1 κιλό τριμμένο καρότο 1.100 γραμ. ζάχαρη 4 κουταλιά σούπας μέλι 10-12 γαρίφαλα καρφάκια (μοσχοκάρφια) 2 ξύλα [...]
Χαλβάς με γάλα καρύδας και σιρόπι σφενδάμου 22/02/2019 Επιλογές Φίνος και αρωματικός χαλβάς, με το γάλα καρύδας να δίνει ένα εξωτικό τόνο και το σιρόπι σφενδάμου την απαραίτητη [...]
Το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας σε νέο πρόγραμμα 22/02/2019 Απόψεις Το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας σε συνεργασία με το σχολείο από την Τουρκία «Ali Tunaboylu Vocational and Technical [...]
Γιάννης Σίμος: Το μεγάλο δίλημμα 22/02/2019 Απόψεις Κι έρχεται η ώρα να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Θα πας με αυτούς που χρεωκόπησαν τη χώρα [...]
Nέα υποψηφιότητα με τον Κώστα Μαράβα 22/02/2019 Δελτία Τύπου Η κ. Μαρία Τσιώκου – Μηλιώτη του Ευαγγέλου, έδωσε τα χέρια και θα είναι υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος [...]