Τρίκαλα | Δείτε που θα υπάρχει διακοπή ρεύματος Τετάρτη και Παρασκευή

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής.

ΤΕΤΑΡΤΗ 13/10/2021

  • Από ώρα 09:00-12:00 Τα χωριά:Διαλεκτό, Μεγάρχη καθώς και τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες και βιομηχανίες των παραπάνω περιοχών και Μικρό Κεφαλόβρυσο από το ύψος του Ξυλουργείο Παπαβασιλείου και Λαγάρα. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/10/2021

  • Από ώρα10:00-13:00 Στα Τρίκαλα:Οδός Καρδίτσης από το ύψος Κλινικής Χιώτη προς Τρίκαλα (και εταιρία ΤΡΟΦΙΚΑ) έως κόμβο Καρδίτσηςκαι από το ύψος του κόμβου Καρδίτσης περιφερειακός δεξιά και αριστερά έως πριν κόμβο Πύλης.

 Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.