Τεχνολογικά αναβαθμισμένη η ΕΟΔ Ν. Τρικάλων και η τοπική κοινωνία

Στην προσπάθεια της συνεχούς βελτίωσης,  ανάπτυξης και επιχειρησιακής ετοιμότητας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Νομού Τρικάλων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το νέο απόκτημα της ομάδας. Αφορά το ιδανικότερο και πιο αποτελεσματικό για τους σκοπούς της έρευνας και διάσωσης  drone της DJI, το MATRICE 30T.  

Πρόκειται για μία δωρεά του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην ΕΟΔ Ν. Τρικάλων, που σκοπό έχει την αναβάθμιση και κυρίως την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης ενώ θα συμβάλει τα μέγιστα και στον τομέα της πρόληψης.  Ένα τεχνολογικό πλεονέκτημα στα χέρια όλων των Τοπικών Φορέων Πολιτικής Προστασίας, που θα μπορούν να αξιοποιούν, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, τις καταπληκτικές δυνατότητες του, όλο το χρόνο και κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 και ώρα 13:00- 14:00, (ώρα προσέλευσης 12:30-13:00) στην αίθουσα εκδηλώσεων του GiSeMi HUB Κόμβος Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας επί της οδού Σατωβριάνδου (παραποταμίως στον Άγιο Οικουμένιο Τρικάλων)

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός κ. Κώστας Θ. Σκρέκας, μέλη του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, μέλη της ομάδας.

 Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους.

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Με εκτίμηση το ΔΣ της ΕΟΔ Ν. Τρικάλων  

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους της ΕΟΔ Ν. Τρικάλων στο 2431035222 / 6972603585.