Ταξιτζής…Άη Βασίλης με δώρα στα Τρίκαλα!

Μια ακόμη αξιέπαινη πρωτοβουλία υπέρ των συμπολιτών του, παίρνει ο δραστήριος Τρικαλινός οδηγός ταξί Αριστοτέλης Κερασοβίτης, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Αυτή την φορά σκοπεύει ο ίδιος και οι συνεργάτες του τις φετινές γιορτές, να ντυθούν Άη Βασίληδες και να παραδίδουν στα παιδιά τα δώρα των γονιών τους, σε μια προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος χαράς και ευχάριστης διάθεσης σε μικρούς και μεγάλους, σε μια δύσκολη εποχή που όλα αυτά τα χρειαζόμαστε πολύ αν μη τι άλλο. Όπως επισημαίνει ο ευφάνταστος και δραστήριος ταξιτζής-Άη Βασίλης, η παράδοση των δώρων θα γίνεται στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συμπολίτης οδηγός Αριστοτέλης Κερασοβίτης αναλαμβάνει τέτοιες πρωτοβουλίες και σίγουρα του αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια.

Για όποιους ενδιαφέρονται, μπορούν να στέλνουν τις παραγγελίες τους στο inbox του προσωπικού του λογαριασμού στο FacebookAristotelis Kolotes Kerasovitisή στο προσωπικό μου τηλέφωνο 6946064702.