Ταβέρνα «Δριστέλα» στην Παλαιοκαρυά: Μόνο για καλοφαγάδες

Στην κάτω Παλαιοκαρυά του Δήμου Πύλης, σε πολύ μικρή απόσταση από τους μαγευτικούς και ονομαστούς καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς, βρίσκεται η εξοχική-οικογενειακή ταβέρνα «Δριστέλα».

Η Παλαιοκαρυά  βρίσκεται σε μια χαράδρα ασύγκριτης φυσικής ομορφιάς σε απόσταση αναπνοής από τα Τρίκαλα. Είναι ένα τοπίο άγριο και εντυπωσιακό που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες περιοχές. Απέχει 25χιλ. από την πόλη των Τρικάλων και 11χιλ. από την Πύλη Τρικάλων.   

Στην Ταβέρνα «Δριστέλα» θα βρείτε μεγάλη ποικιλία γεύσεων, με μαγειρευτά σπιτικά φαγητά, Τρικαλινές παραδοσιακές συνταγές και κάποιες σπεσιαλιτέ που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Μπορείτε να συνοδεύσετε το φαγητό σας με την ποικιλία τοπικών κρασιών που διαθέτει το κατάστημα και το παραδοσιακό τσίπουρο.

Κατά την περίοδο της Άνοιξης και του καλοκαιριού, η φύση απλώνεται πολύχρωμη και δημιουργεί την τέλεια ατμόσφαιρα, για να καθίσετε έξω και να απολαύσετε το γεύμα σας περιτριγυρισμένοι από την Παλαιοκαρύτικη ατμόσφαιρα. Τον χειμώνα η ζεστή ατμόσφαιρα της ταβέρνας αφήνει το κρύο έξω, ενώ εσείς απολαμβάνετε χειμωνιάτικες γεύσεις των Τρικάλων και μυρωδάτο κρασί.

Η Ταβέρνα «Δριστέλα» λειτουργεί όλο τον χρόνο και όποια στιγμή αποφασίσετε να επισκεφτείτε τα Τρίκαλα, θα βρείτε την διεύθυνση και το προσωπικό της ταβέρνας πανέτοιμους να σας εξυπηρετήσουν και να σας προσφέρουμε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στα Τρίκαλα.

Ταβέρνα «Δριστέλα» Κάτω Παλαιοκαρυά Δήμου Πύλης

Δ/νση: Νικόλαος Τζάνης

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24340-81212  κιν. 6973651548