Τάσος Κατσιάνης: Ο Τρικαλινός πίσω από τον Γερουλάνο

 

Είναι εκ των στενότερων συνεργατών του υποψηφίου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Παύλου Γερουλάνου και σύμβουλος στον προεκλογικό του αγώνα ανά την χώρα. Ο λόγος για τον «δικό» μας Τάσο Κατσιάνη, τον πρώην Αντιδήμαρχο και Δημοτικό Σύμβουλο Τρικκάιων, αλλά και Αντιπρόεδρο του δικτύου Ευρωπαϊκών πόλεων με έδρα το Στρασβούργο.

Πιστός φίλος και συνεργάτης του Γερουλάνου, τον ακολουθεί κατά πόδας στις περιοδείες του στην επικράτεια όλο αυτό το διάστημα, γι΄αυτό και είναι «εξαφανισμένος» από τα Τρίκαλα. Στη χθεσινή επίσκεψη του Γερουλάνου στα Τρίκαλα, ο Τάσος βγήκε μπροστά όλο καμάρι και χαμόγελα, να βροντοφωνάξει και στους συμπατριώτες τους την αξία και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της υποψηφιότητας του Γερουλάνου, ευελπιστώντας πως και στα Τρίκαλα θα πάρει ένα σημαντικό ποσοστό ψήφων στις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.

Άλλωστε κοινή πεποίθηση του Κατσιάνη είναι πως ο Παύλος Γερουλάνος θα εξασφαλίσει την είσοδο του στον Β’ γύρο και τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Μήπως ο Μητσοτάκης πως βγήκε Πρόεδρος στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ; Αουτσάιντερ ήταν κι αυτός, όπως τώρα ο Παύλος Γερουλάνος. Και αρκετές φορές τα αουτσάιντερ ξέρουν και κάνουν τις εκπλήξεις…Φανταστείτε τον Τάσο Κατσιάνη, με τον Γερουλάνο στο τιμόνι του ΚΙΝΑΛ…Δεν σας λέω τίποτα! Άντε και καλό βόλι!