Τάσος Κατσιάνης: Η υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου δίνει δυναμική και προοπτική νίκης στο ΚΙΝΑΛ

Για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής, με την εκλογή νέας ηγεσίας στις 5 και 12 Δεκεμβρίου, μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή του Δημήτρη Παδιού ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, το στέλεχος του κινήματος, πρώην Αντιδήμαρχος Τρικκαίων και Αντιπρόεδρος του δικτύου Ευρωπαϊκών πόλεων με έδρα το Στρασβούργο Τάσος Κατσιάνης.

Ο κ. Κατσιάνης τόνισε ευθέως πως υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου, με τον οποίο διατηρεί εδώ και χρόνια πολιτική και προσωπική φιλία. Όμως αυτή του η επιλογή, όπως ξεκαθάρισε, δεν γίνεται για συναισθηματικούς λόγους, αλλά γιατί ο Παύλος Γερουλάνος με την συγκροτημένη άποψη που διαθέτει, τον ευθύ και καθαρό πολιτικό λόγο και την αγωνιστική διάθεση να αλλάξουν πολλά εντός της παράταξης, είναι ο μόνος εκ των υποψήφιων για την ηγεσία, που μπορεί να προσδώσει στο ΚΙΝΑΛ μια νέα προοπτική και δυναμική, ώστε στις επόμενες εκλογές να καταστεί η αξιωματική αντιπολίτευση του τόπου.

Ο Τάσος Κατσιάνης προέβλεψε ότι θα υπάρχει σίγουρα δεύτερη Κυριακή στην εκλογική διαδικασία, ενώ ερωτηθείς να σχολιάσει ποια θα είναι η στάση του σε περίπτωση που ο Παύλος Γερουλάνος δεν περάσει στην δεύτερη Κυριακή, είπε πως θα σκεφτεί εκείνη την ώρα τι θα πράξει, αποκλείοντας όμως κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Το επόμενο διάστημα και στο πλαίσιο περιοδείας του ανά την Ελλάδα, ο Παύλος Γερουλάνος θα περιοδεύσει και στη Θεσσαλία, επισκεπτόμενος και τα Τρίκαλα, όπου θα έχει σειρά επαφών και συναντήσεων με Τρικαλινούς πολίτες, αλλά και στελέχη της παράταξης, πρόσθεσε ο Τάσος Κατσιάνης.

Τέλος κάλεσε τα μέλη, τους φίλους, αλλά και όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία για τη νέα ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, που θα είναι μια γιορτή της δημοκρατίας και της αναγέννησης της μεγάλης προοδευτικής παράταξης.