Τάσος Κατσιάνης: δύο θητείες είναι αρκετές για οποιοδήποτε αξίωμα…

Με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων Τάσος Κατσιάνης ξεκαθαρίζει την θέση του και τα πιστεύω του για την ενασχόληση καθενός, αλλά και του ίδιου του του εαυτού με τα κοινά.

 

«Πίστευα πάντοτε ότι δυο θητείες είναι αρκετές για οποιοδήποτε αξίωμα. Προλαβαίνεις να κάνεις όλα όσα οραματίζεσαι,όλα όσα σου επιτρέψουν και οι συνθήκες πολλές φορές.
Η πολιτική για εμένα είναι διάθεση προσφοράς πάνω από όλα και όχι επάγγελμα. Είναι να δίνεσαι ολόψυχα σε αυτό που πιστεύεις ότι θα πάει την κοινωνία μπροστά.
Πολιτική είναι να μην κοιμάσαι το βράδυ από το πάθος για αυτό που κάνεις.
Εκλέχτηκα για πρώτη φορά όταν τα πάντα κατέρρεαν στην χώρα το 2010 και αυτό με πείσμωσε περισσότερο για να προσπαθώ στα θέματα που διαχειρίστηκα ως δημοτικός σύμβουλος, Πρόεδροςοργανισμού, Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
Δεν ονειρεύομαι την ζωή μου στην πρώτη σειρά των καθισμάτων, σε θέσεις επισήμων και δεν με αφορούν τα όποια προνόμια.
Δέκα χρόνια σχεδόν μετά και αφού επανεκλέχθηκα στις εκλογές του 2014,παραμένοντας πιστός στα πιστεύω μου ενημερώνω όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.
Χρωστώ στην κοινωνία και δεν μου χρωστά κανείς τίποτα.
Ευχαριστώ όσους/ες με πίστεψαν,στάθηκαν δίπλα μου και με στήριξαν,υπήρξα σκληρός ενίοτε αλλά όχι άδικος εκτιμώ,ευχαριστώ για το όμορφο ταξίδι που κάναμε μαζί.
Άλλωστε αν δεν γίνουμε εμείς οι ίδιοι η αλλαγή που ζητάμε τότε ποιος;».