Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
2 κ σ λιωμένο βούτυρο
400 γρ ταλαγάνι
3-4 ντομάτες
1 κ. γλ. ξερή ρίγανη
αλάτι – πιπέρι
Πως γίνεται η τάρτα με ταλαγάνι και ντομάτα
- Σε ένα αντικολλητικό χαρτί ψησίματος απλώνω το φύλλο σφολιάτας και το αλείφω με το λιωμένο βούτυρο.
- Κόβω το ταλαγάνι σε δύο ροδέλες και μετά κόβω κάθε ροδέλα στη μέση. Κόβω επίσης σε ροδέλες τις ντομάτες.
- Τοποθετώ τις ροδέλες ταλαγάνι και τις ροδέλες ντομάτας εναλλάξ.
- Πασπαλίζω με την ρίγανη,λίγο αλάτι και πιπέρι και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 30- 35 λεπτά μέχρι η σφολιάτα και το ταλαγάνι να αποκτήσουν ένα όμορφο χρυσαφένιο χρώμα.