Ταμήλος : Ένταξη πολεοδομικών μελετών του δήμου Τρικκαίων στο πράσινο ταμείο

tamilos vouli2

 Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εστάλη από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου, προχώρησε η ένταξη πολεοδομικών μελετών του δήμου Τρικκαίων στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του πράσινου ταμείου.

Αναλυτικά αναφέρει:

Στη συνεδρίαση της Τετάρτης 6ης Αυγούστου 2014, το Πράσινο Ταμείο αποφάσισε την ένταξη των παρακάτω μελετών του Δήμου Τρικκαίων στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Ολοκλήρωση Πολεοδομικού Σχεδιασμού 2014».

Η ένταξη αφορά συγκεκριμένα:

• Δράσεις ολοκλήρωσης πολεοδομικού σχεδιασμού στο Δήμο Τρικκαίων έτους 2013 – Πράξη εφαρμογής στην πολ. Ενότητα «ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ ΙΙ» του Δήμου Τρικκαίων. Ο προτεινόμενος προϋπολογισμός είναι 26.004,10€.

• Δράσεις ολοκλήρωσης πολεοδομικού σχεδιασμού στο Δήμο Τρικκαίων έτους 2013 – Πράξη εφαρμογής στην πολ. ενότητα «ΚΛΩΤΣΟΤΗΡΑ – ΤΡΙΚΚΑΙΟΓΛΟΥ» του Δήμου Τρικκαίων. Ο προτεινόμενος προϋπολογισμός είναι 15.000,00€.

• Δράσεις ολοκλήρωσης πολεοδομικού σχεδιασμού στο Δήμο Τρικκαίων έτους 2013 – Πράξη εφαρμογής στην πολ. ενότητα «ΠΥΡΓΕΤΟΣ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ» του Δήμου Τρικκαίων. Ο προτεινόμενος προϋπολογισμός είναι 15.000,00€.

.