@ Τα Τρίκαλα θα δούνε άσπρη μέρα.. αν βγάλουν δήμαρχο χειριστή γκρέιντερ και αντιπεριφερειάρχη οδηγό αλατιέρας

@…έπρεπε να έρθει η Αριάνδη, ο Βίκτωρας και η ….Τζούλια,  για να ανακαλύψουμε τις αναπτυξιακές ανησυχίες της τοπικής μας κοινωνίας.

@…  μετά τα όσα συνέβησαν, είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι στις επόμενες εκλογές  ο  αποχιονισμός θα κατέχει εξέχουσα  θέση  στα εκλογικά προγράμματα που θα τυπώσουν οι υποψήφιοι.

@…είμαι  κάτι παραπάνω από σίγουρος, ότι ο Μιχαλάκης στις επόμενες εκλογές θα κατέβει με το σύνθημα «καθαροί δρόμοι», κάτι αντίστοιχο με τα «καθαρά χέρια» του ιταλού δικαστή Αντόνιο ντι Πιέτρο, ενώ η φωτογραφία που θα κυριαρχεί  θα τον δείχνει με γαλότσες να κατεβαίνει από την αλατιέρα , φανερά εξουθενωμένος  από τον υψηλό πυρετό….ο οποίος τελευταία τον ταλαιπωρεί στους αποχιονισμούς!!! Στις δε προεκλογικές του συγκεντρώσεις,  τα μεγάφωνα θα παιανίζουν  την παραλλαγή του γνωστού τραγουδιού «Αχ  Χρηστάκη του χιονιά» ενώ στους οπαδούς θα διανέμονται  σακουλάκια με χοντρό αλάτι Ιμαλαΐων το οποίο οι νοικοκυρές θα μπορούν να το χρησιμοποιούν, τόσο για τον αποχιονισμό όσο και για τη μαγειρική.

@.. θερμαινόμενα πεζοδρόμια τα οποία θα λιώνουν πιο γρήγορα τα χιόνια  αλλά και ανοιγοκλειόμενες  τέντες με την πρώτη νιφάδα  θα περιλαμβάνει  το προεκλογικό πρόγραμμα  του Δημήτρη Παπαστεργίου, που θα υλοποιήσει με την συνδρομή της  etrikala στην προσπάθεια του να διατηρήσει η πόλη  τον τίτλο της  πιο «χαι-τεκ»  πόλης  του πλανήτη!!!!!

@ειδικό πρόγραμμα  αποχιονισμού στο ΕΣΠΑ θα προτείνουν από  κοινού  οι τρεις βουλευτές του Συριζα, ενώ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  Κώστας Σκρέκας  στη λογική της πλειοδοσίας , θα προτείνει το 100% του ΕΣΠΑ να πάει ……στον αποχιονισμό!!!!!

@… η όλη κατάσταση φαίνεται πως δεν αφήνει  ανεπηρέαστα τα μικρά παιδιά του νομού μας,   τα οποία  σε μία πρόσφατη έρευνα  επαγγελματικού προσανατολισμού, στο ερώτημα τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις, στις δύο πρώτες θέσεις  των απαντήσεων έφεραν το επάγγελμα του οδηγού γκρέιντερ και του οδηγού αλατιέρας!!!!

@…και επειδή η παιδική αθωότητα είναι εκείνη  η οποία μπορεί να καταγράψει,  χωρίς φτιασίδια και  παρωπίδες, το προς τα πού πάει η τοπική μας κοινωνία, θα αναφωνήσω  για ακόμη μία φορά  «Τα Τρίκαλα θα δούνε άσπρη μέρα.. αν βγάλουν  δήμαρχο χειριστή γκρέιντερ και αντιπεριφερειάρχη οδηγό αλατιέρας».

@…Φυσικό και επόμενο,  όταν βλέπεις τους πολιτικούς ταγούς πέρα από το να  φοράνε τη γαλότσα  για να καβαλάν την αλατιέρα, να μην έχουν να σου πουν τίποτα άλλο . Και για να μην ισοπεδώνουμε …ευτυχώς όχι όλοι.

 

                                                                                                  @ ο όφις ο οφιοφάγος

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

 

  • Σχόλια και λεζάντες είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε ΑΦΟΒΑ αλλά και με σύνεση!!!!
  • Η παρούσα στήλη δεν χρηματοδοτείται , ούτε επίσης κόβει τιμολόγια. Για αυτό και δεν χρωστάει καλή κουβέντα σε κανέναν. Οι αναγνώστες της δικαιούνται να καταγγείλουν τυχόν εκτροπές της, ΜΟΝΟ στον συνήγορο του καταναλωτή.Οι ενδιαφερόμενοι για καλές κουβέντες μπορούν να τις αναζητήσουν σε άλλες στήλες της παρούσας ή και των άλλων ιστοσελίδων.