Τα Τρίκαλα σταθμός αυτοκινούμενων τροχόσπιτων

Στα Τρίκαλα βρίσκεται εδώ και μέρες ένας στόλος αυτοκινούμενων τροχόσπιτων που γυρίζουν όλη την Ελλάδα.

Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων έχουν σταθμεύσει στον χώρο της παλιάς ζωαγοράς, χώρος που τους παραχωρήθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων, σε συνεννόηση με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Τάκη Παζαϊτη, που από την πρώτη στιγμή δέχθηκε το αίτημα τους, τα Τρίκαλα να αποτελούν μόνιμο σταθμό στις μετακινήσεις τους ανά την Ελλάδα.

Μάλιστα οι ιδιοκτήτες των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων επισκέφθηκαν τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο στο γραφείο του, ζητώντας να λειτουργεί σε μόνιμη βάση στην πόλη σταθμός για τα οχήματα τους, ενώ του αιτήθηκαν παράλληλα και υποδομές για τον χώρο, όπως φωτισμός, ύδρευση, εξασφάλιση χώρου με περίφραξη κλπ.

Και προφανώς για να τον ευχαριστήσουν για την υποδοχή και την διάθεση για συνεργασία, τον κάλεσαν σε κεντρικό ουζερί της πόλης, όπου συν τοις άλλοις του έκαναν δώρο ένα μπουκάλι ούζο, ως συμβολικό ευχαριστώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως από μια τέτοια περίπτωση υπάρχει μεγάλο όφελος για την πόλη, αφού ο πολύς κόσμος που έρχεται στα Τρίκαλα μέσω των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων και χρήμα αφήνει, αλλά και διαφήμιση κάνει.