Τα… περασμένα μεγαλεία του Μπουτίνα και το…κάψιμο στο ζέσταμα του Χάϊδου

Τι ήταν κι αυτό που μας βρήκε με τον κορονοϊό και δεν πατάει άνθρωπος, μήτε τουρίστας στο νομό…Τι κι αν τα Μετέωρα στέκουν εκεί αγέρωχα περιμένοντας όπως άλλοτε τις ορδές των τουριστών, τι κι αν οι ομορφιές του ορεινού όγκου στέκουν και αυτές εκεί απαράμιλλες και εντυπωσιακές, περιμένοντας τους ξένους να τις ανακαλύψουν;

Κοντεύει να…σκάσει από το κακό του ο Γιάννης Μπουτίνας, που το φυσάει και δεν κρυώνει με τίποτα. Τι χουνέρι ήταν αυτό που έπαθε στα καλά καθούμενα ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας, την ώρα που όλα έδειχναν να πηγαίνουν ρολόι; Γιατί όλα να τυχαίνουν σ’ αυτόν και γιατί τώρα, που είχε αρχίσει κι αυτός να το παίρνει πάνω του με την ανάπτυξη του τουρισμού στο νομό;

Τον πήραν από…μάτι τον άνθρωπο, όταν έλεγαν όλοι έκανε το ένα ο Μπουτίνας, έκανε το άλλο ο Μπουτίνας, τον έφαγαν στο τέλος τον Μπουτίνα…Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας να κλαις!

Αμ ο άλλος ο Χάϊδος τι έπαθε πάλι…όχι ο Πασόκος, γι’ αυτόν του ΣΥΡΙΖΑ μιλάμε…Α δεν τα μάθατε; Την έκανε κατά ΣΥΡΙΖΑ μεριά, κουνώντας το μαντήλι στο ΚΙΝΑΛ ήσυχα, αθόρυβα και διακριτικά. Στρίβειν δια του αρραβώνος με άλλα λόγια ο Γιαννάκης, όχι θα κάτσει να σκάσει!

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος ο οποίος εκλέχθηκε με τον συνδυασμό του γιατρού Τσιλιμίγκα, με την πολιτική σύμπραξη ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ, μαθαίνουμε πως παραβρίσκεται σε κομματικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, εντός και εκτός νομού, κάνοντας παράλληλα συναντήσεις με κορυφαία στελέχη του κόμματος στην Αθήνα, μπας και εξασφαλίσει θέση στο ψηφοδέλτιο που θα κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα στις επόμενες εκλογές.

Βέβαια πάντα εγκυμονεί ο κίνδυνος για το νεαρό στέλεχος από το πολύ το τρέξιμο να…καεί στο ζέσταμα, αλλά θα μου πείτε τόσα πολλά στελέχη έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στο νομό που περιμένουν να μπουν στο ψηφοδέλτιο. Μην τρελαθούμε κιόλας..

 

Κουράγιο αδέλφι μην βαρυγκωμάς, θα ξημερώσει και για μας!