Τα παιδιά 4 Δημοτικών σχολείων των Τρικάλων και της Λάρισας «περπάτησαν στην οδό Ονείρων»

Μία καταπληκτική μουσικοθεατρική παράσταση παρουσίασαν σήμερα Τρίτη 28 Μαΐου 2024, οι μαθητές τεσσάρων δημοτικών σχολείων των Τρικάλων και της Λάρισας, στο κατάμεστο από μαθητόκοσμο, γονείς και συγγενείς των μικρών μαθητών Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα μαθητές/τριες των 23ου & 26ου Δημοτικών Σχολείων Λάρισας και των 13ου & 25ου Δημοτικών Σχολείων Τρικάλων προς τιμή του Μάνου Χατζηδάκη παρουσίασαν δρώμενα με τίτλο: “Περπατώντας στην Οδό Ονείρων”.

Η μουσικοθεατρική σύμπραξη των τεσσάρων σχολείων ήταν έμπνευση των εκπαιδευτικών: Μουσικής Βασιλικής Ψωφάκα και της Θεατρολόγου Θεοδώρας Παπαδούλη (26ο Δημ. Σχ. Λάρισας), της Κωνσταντίνας Κουκολίτσου (23ο Δημ. Σχ. Λάρισας) και της Κωνσταντίας Λάσκου (13ο & 25ο Δημ. Σχ. Τρικάλων).

Στους συντελεστές της συνεργασίας αυτής αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, ιδιαίτερα στους διευθυντές κ. Μαρία Χάμου, κ. Κώστα Τσιτώτα, κ. Ορέστη Σιώχο και κ. Δημήτρη Νούλα, στους μουσικούς των σχολείων, αλλά περισσότερο στους μαθητές/τριες που μάγεψαν το ακροατήριο και δίκαια κέρδισαν τα χειροκροτήματα όλων των παρευρισκομένων.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Διευθυντής του 13ου Δ.Σ. Τρικάλων κ. Δημήτρης Νούλας, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστος Τρικάλης και Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Τρικάλων κ. Μιχάλης Λάππας. Επίσης παραβρέθηκαν και Σύμβουλος Εκπαίδευσης κ. Βασίλης Νάστος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Ζιώγας.