Τα ορεινά του Κλεινοβού επισκέφθηκε ο Ταμήλος

DSC00928

 

 

 

Στα χωριά Χρυσομηλιά, Γλυκομηλιά και Αηδόνα περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην δήμαρχος Τρικκαίων

Στην ορεινή Καλαμπάκα και ειδικότερα σε χωριά του πρώην Δήμου Κλεινοβού βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 22 Απριλίου ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψής του ήταν η Χρυσομηλιά όπου παραβρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Οι κάτοικοι του χωριού τον καλωσόρισαν με ιδιαίτερη θέρμη εκφράζοντάς του τη στήριξή τους για την εκλογική μάχη της 6ης Μαΐου. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ άκουσε από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι, όπως και στα υπόλοιπα χωριά που βρέθηκε (Γλυκομηλιά – Αηδόνα), οι οποίοι όπως ανέφεραν πλήττονται εξαιτίας των χαμηλών τιμών του γάλακτος, αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

 

Ο κ. Ταμήλος από την πλευρά του δεσμεύτηκε πως από τη νέα θέση του στο Κοινοβούλιο θα παλέψει για τους αγρότες – κτηνοτρόφους αφενός μεν να μην πηγαίνουν  οι κόποι τους χαμένοι, αφετέρου δε να γίνεται με τους πλέον ευνοϊκούς όρους και τις καλύτερες τιμές η διάθεση των προϊόντων τους.

 

.