Τα ονόματα των νέων του Αντιδημάρχων επεξεργάζεται ο Παπαστεργίου

Εντός του Φεβρουαρίου-πλην εξαιρετικού απροόπτου-αναμένεται να ανακοινώσει ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, τα ονόματα των συνεργατών του που θα αναλάβουν καθήκοντα Αντιδημάρχου, στο πλαίσιο του πρώτου «ανασχηματισμού» της δημοτικής του αρχής, για αυτή την δημαρχιακή θητεία.

Ο Παπαστεργίου επεξεργάζεται προς το παρόν με προσοχή όλα τα ονόματα, λαμβάνοντας φυσικά υπόψη του και κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως επίσης και κάποιες επιθυμίες των συνεργατών του.

Από τα μέχρι στιγμής δεδομένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalaIN.gr, τα ονόματα που φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» μέχρι τώρα είναι αυτά του Δημήτρη Βασταρούχα στην Αντιδημαρχία Οικονομικών (όπου θα αντικαταστήσει τον Κώστα Ψύχο), του Κίμωνα Αναστασόπουλου στην Αντιδημαρχία του Β’ Τομέα (όπου θα αντικαταστήσει την Ελένη Πούλιου) και μάλλον του Γιάννη Οικονόμου στην Αντιδημαρχία Πρασίνου και Περιβάλλοντος (όπου θα αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Ντιντή) και της Έφης Λεβέντη στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού-Αθλητισμού (όπου θα αντικαταστήσει τον Άκη Αναστασίου). Επίσης ο Χριστόφορος Ρόμπος θα αναλάβει την Αντιδημαρχία καθαριότητας, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Ζιώγα, μια αλλαγή που θα γίνει το ερχόμενο φθινόπωρο.

Όλα τα υπόλοιπα ονόματα για τις υπόλοιπες Αντιδημαρχίες είναι ακόμα μέσα στο μυαλό του Παπαστεργίου, ο οποίος θα «ψαχτεί» μέχρι την τελευταία στιγμή, για να «μοντάρει» όσο πιο δυνατή γίνεται ομάδα των στενών του συνεργατών, δίνοντας έτσι μια νέα ώθηση στην δημοτική του αρχή. Σιγά σιγά θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα…