Τα μοναχικά φετινά γενέθλια του Μιχαλάκη και ο πιστός «στρατιώτης» της κεντροαριστεράς Θανάσης Τσιάρας

Τα γενέθλια του (δεν μαρτυράμε πόσα χρόνια έκλεισε) γιόρτασε πρόσφατα ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, αλλά τίποτα δεν θύμιζε φέτος λόγω του κορονοϊού, τον εορτασμό παλαιότερων γενεθλίων του, όπου γινόταν τρικούβερτα γλέντια με φίλους και συνεργάτες του.

Φέτος είναι η αλήθεια ότι ο Χρήστος Μιχαλάκης γιόρτασε τα γενέθλια του ήσυχα και ήρεμα στο σπίτι, παρέα με την οικογένεια του και λίγα δικά του πρόσωπα, υποσχόμενος πως όταν φτιάξουν και πάλι τα πράγματα, χρωστάει σε φίλους και συνεργάτες ένα καλό τσιμπούσι!

OMr. 33.000 ψήφοι με ένα χρόνο παραπάνω στην πλάτη του, αλλά και με ένα χρόνο περισσότερης εμπειρίας, είναι σίγουρο ότι είναι πανέτοιμος για νέους αγώνες μελλοντικά και έγκειται στον ίδιο να επιλέξει από ποιο μετερίζι θα συνεχίσει την προσφορά του, εκτός και αν το κόμμα του η Νέα Δημοκρατία, τον «επιτάξει» για την κεντρική πολιτική σκηνή και την είσοδο του στη βουλή. Θα περιμένουμε να δούμε στον κατάλληλο χρόνο τις εξελίξεις!

Να τα εκατοστήσεις Χρήστο!

Αν υπάρχουν στα Τρίκαλα 3-4 (δεν θα είναι και παραπάνω) που παρέμειναν πιστοί διαχρονικά στις ιδέες του αείμνηστου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου και δεν τις πρόδωσαν ποτέ, τότε σίγουρα ένας απ’ αυτούς είναι και ο Θανάσης Τσιάρας.

Πιστός από τότε μέχρι και σήμερα στα ιδεώδη της «Αλλαγής», πορεύθηκε όλα αυτά τα χρόνια στα κοινά με σθένος και με γνώμονα πάντα την αλήθεια, άσχετα αν λοιδορήθηκε από κάποιους «αντιπάλους» ότι υπήρξε ένας από τους πιο σκληροπυρηνικούς Πασόκους, την εποχή της μεγάλης παντοδυναμίας του κόμματος.

Σήμερα που το ΠΑΣΟΚ ή καλύτερα ΚΙΝΑΛ για να ακριβολογούμε, κινδυνεύει να σβηστεί από τον πολιτικό χάρτη, ο Θανάσης Τσιάρας εξακολουθεί να παραμένει πιστός και να οραματίζεται την «νεκρανάσταση» του πάλαι ποτέ κραταιού πολιτικού του χώρου.

Πάντως ένα πράγμα που δεν μπορούμε να μην του χρεώσουμε, είναι πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έπαψε στιγμή να λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Ακόμη και σήμερα ως Περιφερειακός Σύμβουλος, δεν αρνείται να παραδεχθεί πως υπάρχει «θέμα» με την αντιπολιτευτική τακτική του Νίκου Τσιλιμίγκα, αλλά και όλη την στάση του προεκλογικά και μετεκλογικά. Δεν αργεί να τα «βροντήξει» ο Θανάσης, αλλά κάπου βαθιά μέσα του τον «κρατάει» αυτό το Πασοκικό φιλότιμο, που ποτέ δεν απαρνήθηκε όλα αυτά τα χρόνια!