Τα μέλη του Δ.Σ. της Τρικαλινής Λέσχης Προβληματισμού καθάρισαν το Ληθαίο

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία πήραν τα μέλη του Δ.Σ. της Τρικαλινής Λέσχης Προβληματισμού, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χρήστο Λάππα.

Το πρωί του Σαββάτου, όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, διοργάνωσαν εκστρατεία καθαρισμού των όχθεων του Ληθαίου ποταμού, από το ύψος του μαιευτηρίου μέχρι τη συμβολή περίπου με την οδό Βενιζέλου.

Σε αυτή την προσπάθεια έδωσαν το παρόν και αρκετοί συμπολίτες, ευαισθητοποιημένοι στη προστασία του περιβάλλοντος.

Να υπενθυμίσουμε πως η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Τρικαλινής Λέσχης Προβληματισμού, που είναι προγραμματισμένη για το επόμενο Σάββατο 4 Οκτωβρίου στο μουσείο Τσιτσάνη με ομιλητή τον διακεκριμένο δημοσιογράφο και συγγραφέα Νίκο Βατόπουλο, που θα μιλήσει για το θέμα «Η ζωή στην πόλη. Ένα ταξίδι ψυχικής αυτογνωσίας στο αστικό περιβάλλον».