Τα εισιτήρια διαρκείας του Α.Ο.Τρίκαλα

1

Στη διάθεση των φιλάθλων είναι τα εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες του Α.Ο.Τρίκαλα στο πρωτάθλημα και κύπελλο της Γ΄Εθνικής περιόδου 2014-2015.

1.Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 ισχύουν για τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και τους αγώνες Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.
2.Τα εισιτήρια διαρκείας ΔΕΝ ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες.
3.Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.
4.Η κάρτα διαρκείας είναι ονομαστική και προσωπική, δεν παραχωρείται και δεν μεταβιβάζεται σε άλλο πρόσωπο.
5. Κατά την έκδοση της κάρτας διαρκείας, καθώς και κατά την είσοδο των κατόχων στο γήπεδο, ζητείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας (ή διαβατηρίου), προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση του ονόματος που αναγράφεται στην κάρτα με τα στοιχεία της αστυνομικής ταυτότητας.

Πώς μπορεί να γίνει κάποιος κάτοχος ενός διαρκείας:
Εγγραφές θα γίνονται από Πέμπτη 24/07, καθημερινά στα γραφεία της ομάδας Ασκληπιού 3 (3ος όροφος).

Το ωράριο λειτουργίας για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα είναι:
Δευτέρα – Παρασκευή
Πρωί: 10:00 – 12:00
Απόγευμα: 18:00 – 20:00
Τηλ: 2431400776

Επίσης μέσω του επίσημου site της ομάδας www.aotrikala.gr στέλνοντας ένα e-mail(info@aotrikala.gr) με το ονοματεπώνυμο, το είδος του εισιτηρίου και οπωσδήποτε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Στη συνέχεια όσοι έχουν κάνει εγγραφή θα καλούνται στα γραφεία όπου καταβάλλοντας το αντίτιμο του εισιτηρίου και μια φωτοτυπία της ταυτότητας, διαλέγουν στο σχεδιάγραμμα του γηπέδου τη θέση που επιθυμούν, παίρνουν μια απόδειξη και ύστερα από λίγες μέρες παραλαμβάνουν το διαρκείας τους με το ονοματεπώνυμό τους και την θέση τους.

VIP 150,00€

V.I.Pστο κέντρο του γηπέδου με δερμάτινα καθίσματα υψηλής ποιότητας και αντοχής, κάτω από το στέγαστρο(Είσοδος από Θύρα 5-6)
STANDARD80,00€

STANDARDΟι θέσεις βρίσκονται δεξιά και αριστερά (πλαστικά καθίσματα) των VIP’S κάτω από το στέγαστρο. (Είσοδος από Θύρα 4)
*Έκπτωση 20% στη κάρτα διαρκείας STANDARD για τους γονείς που τα παιδιά τους είναι εγγεγραμμένα στην Ακαδημία ΑΟ Τρίκαλα.
FANS 50,00 €

FANS Οι θέσεις βρίσκονται στη δυτική εξέδρα του Σταδίου (απέναντι από το στέγαστρο) (Είσοδος από Θύρα 1-2-3)
*Έκπτωση 20% στη κάρτα διαρκείας FANS για φιλάθλους που είναιιεγγεγραμένοι στον ΟΑΕΔ .
LADIES 50,00€

LADIESΟι θέσεις βρίσκονται δεξιά και αριστερά (πλαστικά καθίσματα) των VIP’S κάτω από το στέγαστρο.(Είσοδος από Θύρα 4).

.