Τα «έργα και οι ημέρες» του Τρικαλινού Βασίλη Καραμπούλα στη Μύκονο

Είναι γνωστός Τρικαλινός, με πολλές γνωριμίες στους κύκλους της νεολαίας και όχι μόνο, μα πάνω απ’ όλα καλό και εργατικό παιδί και αυτό το καλοκαίρι διαπρέπει στο νησί των ανέμων τη Μύκονο, όπου ζει και εργάζεται.

Πρόκειται για τον δραστήριο και πολυπράγμονα Βασίλη Καραμπούλα με καταγωγή από τον Πρόδρομο Τρικάλων, η οικογένεια του οποίου διατηρεί εδώ και χρόνια την περιβόητη και γνωστή ανά το πανελλήνιο «Ταβέρνα του Παναγιώτη» στο μαγευτικό Περτούλι.

Το φετινό καλοκαίρι όπως και τα προηγούμενα άλλωστε, ο Βασίλης προτίμησε θάλασσα αντί για βουνό, εργαζόμενος σε πασίγνωστο κατάστημα εστίασης της Μυκόνου, όπου έρχεται σε επαφή και εξυπηρετεί όλη την αφρόκρεμα του διεθνούς και εγχώριου τζετ-σετ, αλλά και τους εκατοντάδες Τρικαλινούς που επισκέπτονται το νησί.

Σίγουρα ο Βασίλης Καραμπούλας αποτελεί με την παρουσία του στη Μύκονο, έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές της περιοχής των Τρικάλων και είμαστε βέβαιοι πως με όλον αυτό τον κόσμο που έρχεται σε επαφή, σίγουρα θα ενισχύει το εγνω΄ριο τουριστικό προϊόν του νομού, προμοτάροντας με τον καλύτερο τρόπο τις φυσικές ομορφιές του νομού Τρικάλων, που είναι το ίδιο εντυπωσιακές όλη την διάρκεια του χρόνου.

Εύγε Βασίλη!