Τα δύο στρατόπεδα στο ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση του Κασσελάκη

Τι λένε όμως στο ΠΑΣΟΚ; Το «φαινόμενο Κασσελάκης» αποτέλεσε αντικείμενο συσκέψεων εδώ και καιρό στη Χαριλάου Τρικούπη και δεν περίμεναν την εκλογή του. Εκεί καταγράφηκαν δύο τάσεις για την αντιμετώπισή του.

Από τη μια πλευρά υπήρχαν στελέχη που έλεγαν ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει άμεσα να στρέψει τα πυρά του κατά του Στέφανου Κασσελάκη με το καλημέρα της εκλογής του. Εκεί όμως διατυπώθηκε η άποψη και επικράτησε ότι αυτό θα σκόνταφτε στον επικοινωνιακό θόρυβο της εκλογής του.

Και μάλιστα έλεγαν ότι τα επιχειρήματα που θα επιστρατευθούν θα παραπέμπουν στην πλευρά της Έφης Αχτσιόγλου. Από την άλλη πλευρά υποστηρίχθηκε η άποψη που τελικά επικράτησε ότι οι επιθέσεις εναντίον του Κασσελάκη να εκδηλωθούν σε δεύτερο χρόνο, αφού πρώτα «πέσει η σκόνη που συνοδεύει την υποψηφιότητά του και μέχρι να διαπιστωθεί πού θα κάτσει η μπίλια στον ΣΥΡΙΖΑ».

Οι επιτελείς του Νίκου Ανδρουλάκη εκτιμούν ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ εισέρχεται σε φάση αναταράξεων και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξει ρήξη, όχι σε πρώτο χρόνο, αλλά στην πορεία προς το συνέδριο του Δεκεμβρίου».

newsbeast.gr