Τα δίνει όλα ο Νίκος για την ευρω-νίκη!!!

moyzakiaris

Μην σας γελάει η φωτογραφία… Απλώς, ο Νίκος Μουζακιάρης χαλάρωσε, μόλις για… μερικά δευτερόλεπτα, ίσα-ίσα για να φωτογραφηθεί, επειδή του το ζήτησε το trikalaIN, κι αμέσως μετά να συνεχίσει τα τηλεφωνήματα για την καλύτερη δυνατή επιτυχία της αυριανής εκδήλωσης (10/5/2014, 12 μ.) στα Γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Τρικάλων, με επίσημους προσκεκλημένους τρεις υποψήφιους ευρωβουλευτές: Μαρία Σπυράκη, Βενιαμίν Καρακοστάνογλου καθηγητή Α.Π.Θ. – διεθνολόγο και Ηλία Καράνταη δάσκαλο τουρκικής και αγγλικής γλώσσας.

Καιρού επιτρέποντος, αλλά και… προεκλογικού αγώνα επιβάλλοντος, αυτήν την δουλειά την έκανε από το «στρατηγείο» (σ.σ. απέναντι βρίσκεται, άλλωστε) του επιχώριου υποψηφίου ευρωβουλευτή Αθανασίου Λιούτα, ο οποίος έχει την τιμή και τη χαρά, να υποδέχεται το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να δίνουν από κοινού, συντεταγμένα και συντονισμένα, την μάχη.

«Και ο λαός θα ανταποκριθεί!», όπως είπε, μια μέρα πριν, στην Κ.Ο. της Ν.Δ. ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς. «Το αύριο μιας ισχυρής Ελλάδας δεν είναι μακρινό.Είναι άμεσο και εφικτό».

.