Συζητήσεις που μυρίζουν μπαρούτι οι δημοτικές εκλογές στην Καλαμπάκα

Βαράνε τα νταούλια στον Δήμο Μετεώρων, με πληθώρα συζητήσεων που μυρίζουν μπαρούτι,μας διαβεβαιώνουν καλά πληροφορημένες πηγές. Εκτενή ειδική αναφορά από τοπικό ΜΜΕ στον Δήμαρχο Χρήστο Σινάνη, λέει ότι βρίσκεται σε κατάσταση κινητικότητας για την αντικατάσταση των πρώην στενών συνεργατών του, δυσαρεστημένων από τις έως τώρα πρακτικές.

Ηχηρά ονόματα της Καλαμπάκας που στήριξαν τον νυν Δήμαρχο, όπως ο Ανδρέας Καλτσούδας ( συμμετέχει σε κινήσεις για δημιουργία άλλης παράταξης ), Αντώνης Τούλας ( αποχώρησε από τον συνδυασμό Σινάνη ), Αντώνης Παπαναστασίου ( προχωράει με Αλέκο ), Κωνσταντίνα Μπρέντα ( ψάχνει για νέα παράταξη ), Σωτήρης Βλιώρας ( προχωράει με Αλέκο) κλπ. δηλώνουν ξεκάθαρα ότι δεν θα μείνουν εγκλωβισμένοι στoν συνδυασμό Σινάνη.

Σε αναφορά του πριν από μερικές ημέρες, το εν λόγω άρθρο επιβεβαιώνει ότι ο Χρήστος Σινάνης έχει έρθει σε επαφή με τρείς νέους συμβούλους, για να μπορέσει να καλύψει το τεράστιο κενό που πιθανόν να δημιουργηθεί  από τις μεγάλες απώλειες.

Πληροφορίες δε λένε, ότι  καθημερινά γίνονται έντονες συζητήσεις στην πόλη της Καλαμπάκας για την δημιουργία νέων παρατάξεων.

Και όπως όλα δείχνουν στο νεοσύστατο Δήμο Μετεώρων, έναν από τους πιο τουριστικούς της Ελλάδας,οι πολλές υποψηφιότητες για τον δημαρχιακό θώκο, θα προκαλέσουν…χαμό!