Σύσκεψη για την προετοιμασία της Πρωτομαγιάτικης απεργίας από το ΠΑΜΕ Τρικάλων

Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων με  εργατικά Σωματεία που είναι στην δύναμή της, οργανώνει σύσκεψη για την  προετοιμασία  της  Πρωτομαγιάτικης απεργίας και με το  σύνθημα:  

«Εργατική Πρωτομαγιά 2017. Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά».

Η Σύσκεψη θα γίνει Πέμπτη 20 Απρίλη στις 7.00μ.μ. στην αίθουσα του Ε.Κ. Τρικάλων. 

Καλούμε εκλεγμένους των Δ.Σ. σωματείων, συνδικάτων, εργαζόμενους που πρωτοστατούν σε εργασιακούς χώρους, Ε.Α., σε συλλόγους του μαζικού κινήματος, να συμμετέχουν για  να συζητήσουν την καλύτερη οργάνωση της φετινής Πρωτομαγιάτικης Απεργίας και  τον προγραμματισμό  της «εβδομάδας δράσης 24/4 ως 30/4/΄17» που θα περιλαμβάνει: Πολιτιστικές εκδηλώσεις, εξορμήσεις, περιοδείες,  ώστε τα σωματεία τα ίδια να συμμετέχουν με μαζικές εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, σε χώρους δουλειάς, συνοικίες όπου μένουν οι εργαζόμενοι.

Συνεχίζοντας την δράση μας, αξιοποιώντας τις αποφάσεις της 4ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΜΕ, αξιοποιώντας την πείρα που έχουμε αποκτήσει, την πρωτοβουλία ενεργειών και προσανατολισμού του κινήματος,  συνεχίζουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και στην ίδια κατεύθυνση στο επόμενο διάστημα. Αξιοποιούμε όλες τις συλλογικές διαδικασίες για να μπουν περισσότεροι εργαζόμενοι στην οργάνωση της μάχης. 

Δεν αφήνουμε ούτε ώρα χαμένη για την οργάνωση αγωνιστικής απάντησης των εργαζομένων ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, μέσα σε οποιεσδήποτε συνθήκες, με κλιμάκωση Πανελλαδικής Πανεργατικής Απεργίας.

Η φετινή εργατική Πρωτομαγιά θα είναι αφιερωμένη στην οργάνωση της πάλης της εργατικής τάξης ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.  

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν κανένα λόγο να στοιχηθούν με τους εκμεταλλευτές τους και να χύσουν το αίμα τους για τα συμφέροντα αυτών που τους καταδυναστεύουν και στην περίοδο της ιμπεριαλιστικής ειρήνης.

«Ο πόλεμος τους γκρεμίζει ότι άφησε όρθιο η ειρήνη τους».