ΣΥΡΙΖΑ: Λυπηρή και εξευτελιστική η στάση της Ν.Δ.

Για «λυπηρή» και «εξευτελιστική» στάση της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την ότι «στην εναγώνια προσπάθειά της να γυρίσει η ίδια στην εξουσία, δίνει τα διαπιστευτήριά της, στηρίζει τις πιο παράλογες και αντιλαϊκές απαιτήσεις των δανειστών, εκλιπαρεί τους ακραίους κύκλους των δανειστών, να μην κλείσει η συμφωνία, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στην κοινωνία και την οικονομία».

«Η Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη επιβεβαιώνει καθημερινά ποια είναι η πραγματική της στάση απέναντι στη διαπραγμάτευση. Από τις δηλώσεις Γεωργιάδη μέχρι εκείνες του ίδιου του κ. Μητσοτάκη, από το Βερολίνο, και χθες, από τη στάση των ευρωβουλευτών της», αναφέρει η Κουμουνδούρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κατηγορήσει νωρίτερα τη Ν.Δ. για «σαμποτάζ στην αξιολόγηση», με αφορμή τις τοποθετήσεις ευρωβουλευτών της κατά τη συζήτηση για το ελληνικό πρόγραμμα στο Ευρωκοινοβούλιο, με την αξιωματική αντιπολίτευση να απαντά ότι «οι προπαγανδιστές του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να απολογούνται για όσα εφιαλτικά διέπραξε η κυβέρνησή τους σε βάρος του τόπου, βρίσκουν το θράσος να καταγγέλλουν άλλους».

naftemporiki.gr