«Συντροφικό» προεκλογικό δείπνο στη Καλαμπάκα με…γουρνοπούλα και προεκλογικό παρασκήνιο

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, τόσο θα βλέπουμε να γίνονται όλο και περισσότερα πολιτικά τραπεζώματα, που σκοπό έχουν τη σύναψη σχεδίων, συμφωνιών και συμμαχιών, με φόντο τις κάλπες στη κεντρική πολιτική σκηνή και την αυτοδιοίκηση.

Ένα τέτοιο προεκλογικό δείπνο έλαβε χώρα χθες το βράδυ σε γνωστή ταβέρνα της Καλαμπάκας, με συνδαιτημόνες «συντρόφους» από το χώρο της προοδευτικής παράταξης, που φιλοδοξούν την επόμενη μέρα να έχουν ρόλο και άποψη στα τεκταινόμενα του τόπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaIN.gr ήταν εκεί ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα Γιώργος Οικονόμου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων Σωτήρης Παπαχρήστος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων Θόδωρος Σπανός, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μετεώρων Γιώργος Κόφφας, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων Δημήτρης Τσόγιας και επίλεκτα στελέχη της τοπικής κοινωνίας της Καλαμπάκας, όπως οι Λευτέρης Τσιάρας, Χρήστος Κουτρομάνος και Βαγγέλης Κουρέλης, οι οποίοι αφού ξεκοκάλισαν μια λαχταριστή γουρνοπούλα, έβαλαν εμπρός τα σχέδια τους για τις εκλογές που έρχονται. Όπως είναι φυσικό, το προεκλογικό παρασκήνιο είναι μεγάλο και λίαν συντόμως θα έχουμε νέα που θα συνταράξουν!