Συντάξεις Ιανουαρίου: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Ιανουαρίου από τον ΕΦΚΑ. Οι δικαιούχοι συνταξιούχοι θα ξεκινήσουν να πληρώνονται τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου δηλαδή νωρίτερα από τους άλλους υπόλοιπους μήνες λόγω εορτών, ενώ οι διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί στις 23 του μήνα, δηλαδή πριν από τα Χριστούγεννα.

 

  • Στις 20 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 21 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 23 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠΜΜΕ και ΔΕΗ.