Συννεφιά και σκόνη σήμερα για τα Τρίκαλα

005a8b6

Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα – Οι συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης και την Κυριακή

Οι νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του σημερινού καιρού.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, μάλιστα, οι καιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα νότια.

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα και μετά σε όλη τη χώρα ενώ χωρίς βροχές αλλά μόνο με νεφώσεις αναμένεται να κυλήσει η Κυριακή

Αναλυτικά η πρόβλεψη για σήμερα Σάββατο στη Θεσσαλία, θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια.

άνεμοι: στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 07 έως 22 βαθμούς κελσίου. στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

.