Συνεργασία για τη διαχείριση υδάτων στον Δήμο Τρικκαίων

YDATON2 1

Συνεργασία για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο πλαίσιο των νόμων, ήταν το αντικείμενο της σημερινής επίσκεψης της Γενικής Διευθύντριας Χωροταξικής & Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Α.Δ. Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας στο Δημαρχείο Τρικκαίων.

Η κ. Αγορίτσα Παπαρίζου επισκέφθηκε τον αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητα; Ζωής κ. Γιάννη Κωτούλα και, παρουσία, υπηρεσιακών παραγόντων, συζήτησαν θέματα πους σχετίζονται με τη διαχείριση των υδάτων. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν η κατάσταση των πηγών υδροληψίας, οι γεωτρήσεις, η πυρεία των φακέλων έγκρισης δημοτικών γεωτρήσεων, θέματα περιβαλλοντικής πολιτικής, ζητήματα για τις άδειες χρήσης νερού.

Παρόντες στην εποικοδομητική αυτή συνάντηση ήταν, από την πλευρά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο Προϊστάμενος Δ/νσης Υδάτων Θεσσαλίας κ. Γρηγόρης Σουλιώτης και ο υπάλληλος της ίδιας Διεύθυνσης κ. Γιώργος Χαϊντούτης, ενώ από την πλευρά του Δήμου, η προϊσταμένη του τμήματος Ανάπτυξης Υπαίθρου του Δήμου Τρικκαίων, κ. Κατερίνα Παπαδούλη, μαζί με τους υπαλλήλους του ιδίου τμήματος.

.