Τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε-trikala Οδυσσέα Ράπτη επισκέφθηκαν σήμερα στο γραφείο του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου υδραυλικών νομού Τρικάλων και περιχώρων Νίκος Βαλομάνδρας και ο επιστημονικός Σύμβουλος του συνδέσμου ηλεκτρολόγος μηχανικός Γιάννης Μπετούνης.
Αντικείμενο της συνάντησης η συζήτηση των τελευταίων λεπτομερειών, για την υλοποίηση της έκθεσης για την ψύξη-θέρμανση και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, που θα γίνει το τριήμερο 1-3 Σεπτεμβρίου στα Τρίκαλα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalaIN.gr, όπως έγινε γνωστό η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των παλιών αποθηκών του ΟΣΕ για μια σειρά από λόγους (κλιματιζόμενη αίθουσα, προστασία από τις καιρικές συνθήκες, ύπαρξη κατάλληλων χώρων υγιεινής κλπ.)
Η έκθεση ξενικά με προοπτικές να αποτελέσει θεσμό για την περιοχή μας και ήδη η συμμετοχή πολλών επαγγελματιών του κλάδου είναι μεγάλη. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου υδραυλικών Τρικάλων Νίκος Βαλομάνδρας, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, όπως επίσης τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε-trikala Γιάννη Κωτούλα και Οδυσσέα Ράπτη, για την άψογη συνεργασία και στήριξη του όλου εγχειρήματος.
