Συνελήφθη παππούς που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια του

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινότητα της Λαμίας η είδηση ότι παππούς φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο εγγόνια του, ένα κοριτσάκι 7 ετών και ένα αγοράκι 9 ετών.

Τέλος στον εφιάλτη που φαίνεται ότι ζούσαν δύο ανήλικα παιδιά, έβαλαν οι δάσκαλοι τους, αφού όπως επισημαίνει το lamiareport.gr, οι δάσκαλοι ήταν αυτοί που κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσαν την αστυνομία

Σε μια από τις περιπτώσεις που αποδεικνύεται περίτρανα πόσο σημαντικός και πολύπλευρος είναι ο ρόλος του εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr το δράμα των δυο μικρών παιδιών αποκαλύφθηκε όταν το 7χρονο κοριτσάκι παραπονέθηκε στη δασκάλα του ότι πονάει. Έτσι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να μπει τέλος στον εφιάλτη τους.

Το σχολείο ενημέρωσε την αστυνομία η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα και συνέλαβε τον 68χρονο συνταξιούχο δικηγόρο, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες. Τα παιδιά έμεναν μαζί με τη μητέρα και τον παππού, αφού ο πατέρας της οικογένειας έχει φύγει από το σπίτι εδώ και καιρό.

Oι πληροφορίες κάνουν λόγο για βιασμό, ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση είναι αυτή που θα δείξει, εάν υπήρξε κακοποίηση στα δυο παιδάκια και σε ποιο βαθμό.

tanea.gr