Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω και δεύτερος γυναικολόγος για φακελάκι – Ζήτησε 800 ευρώ από ασθενή

Επ΄αυτοφώρω συνελήφθη ένας γυναικολόγος στο μαιευτήριο «Αλεξάνδρα», καθώς ζήτησε φακελάκι 800 ευρώ από νέα γυναίκα για να προγραμματιστεί και να γίνει χειρουργική επέμβαση γυναικολογικής φύσεως.

Ο συγκεκριμένος γιατρός, συνελήφθη πριν από περίπου μια εβδομάδα, μια μέρα πριν πέσει στα χέρια της αστυνομίας, ένας 65χρονος γυναικολόγος στο «Έλενα Βενιζέλου», ο οποίος είχε απαιτήσει το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ προκειμένου να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση της 35χρονης πελάτη του.

Η νεαρή γυναίκα τον κατήγγειλε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων κι ασθενούς, συνελήφθη από την Αστυνομία την περασμένη Πέμπτη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου.

Οι αστυνομικοί προσημείωσαν το χρηματικό ποσό, το παρέδωσαν στην 35χρονη, η οποία σε προκαθορισμένη συνάντηση του το παρέδωσε μέσα σε φάκελο. Και τότε ήταν που οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων επενέβησαν.

Μάλιστα, εκτός από τον προσημειωμένο φάκελο, οι αρχές βρήκαν πάνω του τρεις επιπλέον φακέλους που περιείχαν συνολικά 1.750 ευρώ!

dikaiologitika.gr